fbpx

Számlák

Manapság a marketing fontos jellemzője a személyesség, a partnerekkel való közvetlen kapcsolattartás.

A személyes marketing révén lesz vállalkozásod minden ügyfeled számára egyedi megjelenésű, és a célorientált üzleti tevékenységhez is a kontaktok rendszerezésével fogsz könnyebben eljutni!

Számlakibocsájtó adatok

Itt állíthatod be a pontos adatokat, a számla kiálításához. Ezek lehetnek például a teljesítési dátum, a számla pénzneme valamint a hivatkozás egyébb korábbi dokumentumokra.

Partner

A Nexenisben létrehozott üzleti partnereidet szerepeltetheted a számlán is. Könnyen megjelenítheted a címeket, a céges kapcsolattartót, vagy hozzáadhatsz új partnert is.

Termékek szerepeltetése

A Nexenis termékek és raktározás moduljában létrehozott termékeket egyszerűen használhatod a számlázáshoz is. Emellett új termékeket is kiszámlázhatsz.

Megjegyzések

A számláid alsó és felső részén egyaránt megjegyzéseket helyezhetsz el. Ha vannak olyan megjegyzések, amelyeket gyakran szeretnél használni, azokat előre rögzítheted.

További adatok

A számláidhoz belső megjegyzéseket fűzhetsz, amelyek nem kerülnek a végleges számlára. Emellett a várható kifizetés dátumát és a szétbontási kódokat is rögzítheted.

Nyomtatás

Az elkészült dokumentumokat kinyomtathatod és elmentheted őket online pdf formában is.

Partnerek

Az üzleti partnereid minden adatát egy helyen tárolhatod. Ezzel egyszerüsítjük az adminisztrációt és a kapcsolattartást.

Az alap adatok közé tartozik a partnered neve, az adószámának típusa és az adószáma. Ezen felül megadhatod a devizát, amiben a partner fizet, a telefonszámot, email címet.

Minden céghez hozzáadhatsz egy vagy több kapcsolattartót. Ezeknek a kapcsolattartóknak a nevük meleltt a pozíciójukat és elérhetőségeiket is eltárolhatod.

Egy számlán szerepelhet számlázási cím, szállítási cím és számla postázási cím is. Minden partneredhez hozzáadhatsz ilyen címeket, hogy még egyszerűen szerpeltesd őket a számlákon.

A Nexenisben létrehozhatsz partnercsoportokat is, ezek segítségével könyebben rendzserezheted az üzleti partnereid.

Ez a funkció szintén a partnerek rendszerezését segíti elő. Létrehozhatsz címkéket és ezek segítségével kategorizálhatod a partnereidet.

Lekérdezések

Az adóhatósági adatexport funkció melett, a közeljövőben számos számlázó program export sémája lesz elérhető és néhány kattintással importálásra alkalmas filet hozhattok létre.

Adóhatósági adatexport

Az online számlázókkal szemben támasztott törvényi kötelességek egyike, hogy a kiállított számlákról az adatszolgáltatással egyező formátumban exportot lehessen végezni.

Exportálás könyvelőprogramokba

A Nexenis az adóhatósági adatexporton kívül hamarosan más könyvelő szoftverekhez is egyszerűen kapcsolódhasson a Nexenis. Így nem csak te élvezed majd a Nexenis használatát, hanem a könyvelőd is szeretni fogja a rendszert.

További moduljaink

A Nexenis ERP moduljait itt tekintheti meg.

Marketing

A piacon való megjelenés, önpozicionálás és az ahhoz való alkalmazkodás minden vállalkozás számára döntő jelentőségű. Ezért fontos, hogy ezek a döntések megfelelő eszközökkel legyenek előkészítve és vásárlóid pontosan azt az élményt kapják, amelyet eredetileg elképzeltél a termék megalkotásakor.

mutasd a részleteket
Termékek és raktározás

Ezzel a modullal lehetőséged lesz termékeid rendszerezésére, a raktármozgás valós idejű követésére, így sosem fognak kellemetlen meglepetések érni. Mindig naprakész leszel árucikkeiddel kapcsolatban! Erre a funkcióra a 21. században már minden vállalkozásnak szüksége van!

mutasd a részleteket
Feladatkezelő

Manapság a munkaszervezés már a legtöbb esetben projektalapon működik, amelyhez feladatok és különböző jogkörökkel ellátható felelősök tartoznak. A zökkenőmentes és gyors munkavégzés így kerül egy karnyújtásnyira! Nincs több elfelejtett feladat, mert a Nexenis lesz az új határidőnaplód.

mutasd a részleteket
HR

Egy vállalkozás legnagyobb erőforrása az alkalmazottak lelkesedése, energiája és ideje. Ezért is fontos, hogy ezek megfelelően legyenek beosztva. Rendszerünkkel az ezeket összesítő kimutatásokon keresztül egyszerűen követhetővé válnak a szabadságolások és az elvégzett munka mennyisége.

mutasd a részleteket

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020