fbpx

Feladatok

Feladatok határideje

A Nexenisben létrehozott feladataidhoz határidőket rendelhetsz, ezek segítségével nem felejted el ezeket időben elvégezni.

Feladatok helyszínei

Megadhatod, hogy a feladataidat hol kell elvégezned, például rögzítheted ügyfeleid címét a Nexenisben.

Feladat hozzászólások

A feladataidhoz hozzászólásokat fűzhetsz, így nem kell cetliken üzengetned a részletekkel kapcsolatosan.

Feladatok kapcsolódása egyéb elemekhez

A Nexenis különböző moduljaiban hozhatsz létre feladatokat, és ezeket együtt tekintheted meg a feladatkezelő modulban ezzel könnyítve meg az átfogó vállalatirányítást.

A feladataidat kapcsolhatod, ajánlathoz, megrendeléshez és számlákhoz is, így ha például egy ajánlatból megrendelést kell létrehoznod holnapra, akkor csak létrehozol egy erre vonatkozó feladatot, amihez csatolod az ajánlatot.

Ha valamelyik feliratkozódhoz kapcsolódóan merül fel egy feladatod, például valakinek egy e-mailt kell küldened ezt is könnyen eltárolhatod a Nexenisben.

A feleősségek tisztázása és nyomonkövetése nehéz feladat, ám ha a Nexenisben felelősként megjelölöd a dolgozóidat mindez pofon egyszerűvé válik.

Projektek

A különböző feladatainkat projektekbe rendezhetjük, hogy a jogosultságokat pontosabban kezelhessük és számon tudjuk követni a határidőket.

Feladatok hozzárendelése

A projektekhez rendelheted feladataidat, így kategorizálva őket. Egy projekten belüli feladataidat megjelenítheted tábla nézetben is.

Egyedi státuszok

A feladataidhoz státuszokat rendelhetsz, és ezzel követheted, hogy jelenleg milyen állapotban tartózkodik egy adott feladatod, például elkezdték-e már a munkát rajta.

Táblák nézet

A feladat státuszok szerinti oszlopokba rendezheted a feladataidat, és ezek között válthatsz is. Így könnyen átlátod, hogy az egyes státuszokba mely feladatok tartoznak.

Egyedi munkamenet

A tábla nézetben a különböző státuszuk közti átmenetek engedélyezésére vagy tiltására szabályokat vezethetünk be. Ezzel kialakítva a digitális munkamenetet.

További moduljaink

A Nexenis ERP moduljait itt tekintheti meg.

Eladás és beszerzés

Rend a lelke mindennek, különösen ha számlákról van szó. Rendszerezd és csoportosítsd kiadásaidat, tekintsd át a kiadásaid struktúráját! Minden üzleti terv különbözik, de rendszerünk minden esetben megkönnyíti azon mérőszámok kialakítását, amelyekkel egyszerűen mérheted vállalkozásod sikerességét.

mutasd a részleteket
Marketing

A piacon való megjelenés, önpozicionálás és az ahhoz való alkalmazkodás minden vállalkozás számára döntő jelentőségű. Ezért fontos, hogy ezek a döntések megfelelő eszközökkel legyenek előkészítve és vásárlóid pontosan azt az élményt kapják, amelyet eredetileg elképzeltél a termék megalkotásakor.

mutasd a részleteket
HR

Egy vállalkozás legnagyobb erőforrása az alkalmazottak lelkesedése, energiája és ideje. Ezért is fontos, hogy ezek megfelelően legyenek beosztva. Rendszerünkkel az ezeket összesítő kimutatásokon keresztül egyszerűen követhetővé válnak a szabadságolások és az elvégzett munka mennyisége.

mutasd a részleteket
Termékek és raktározás

Ezzel a modullal lehetőséged lesz termékeid rendszerezésére, a raktármozgás valós idejű követésére, így sosem fognak kellemetlen meglepetések érni. Mindig naprakész leszel árucikkeiddel kapcsolatban! Erre a funkcióra a 21. században már minden vállalkozásnak szüksége van!

mutasd a részleteket

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020