fbpx

A dolgozók kezelése

A dolgozóiról különböző adatokat tarthat nyilván az adatlapjaink segítségével.

Adatlap

A különböző dolgozóiról részletes adatokat tárolhat el a Nexenisben, hogy mindent egy helyen találjon és ne kelljen különböző helyekre feljegyeznünk.

Jogosultságkezelés

A különböző felhasználói számára különböző jogosultságokat állíthat be így biztos lehet abban, hogy mindenki hozzáfér azokhoz a funkciókhoz, amire szüksége van.

Megjegyzések

A különböző dolgozóidhoz különböző megjegyzéseket fűzhetsz, és nem kell cetliket írogatnod és pakolnod az asztalodon.

További funkciók hamarosan!

A Nexenis egy folyamatosan fejlődő rendszer, jelenleg is a HR modul bővítésén és továbbfejlesztésén dolgozunk, így a közeljövőben megjelenik például a munkaidő nyilvántartást végző funkciónk.

További moduljaink

A Nexenis ERP moduljait itt tekintheti meg.

Eladás és beszerzés

Rend a lelke mindennek, különösen ha számlákról van szó. Rendszerezd és csoportosítsd kiadásaidat, tekintsd át a kiadásaid struktúráját! Minden üzleti terv különbözik, de rendszerünk minden esetben megkönnyíti azon mérőszámok kialakítását, amelyekkel egyszerűen mérheted vállalkozásod sikerességét.

mutasd a részleteket
Marketing

A piacon való megjelenés, önpozicionálás és az ahhoz való alkalmazkodás minden vállalkozás számára döntő jelentőségű. Ezért fontos, hogy ezek a döntések megfelelő eszközökkel legyenek előkészítve és vásárlóid pontosan azt az élményt kapják, amelyet eredetileg elképzeltél a termék megalkotásakor.

mutasd a részleteket
Termékek és raktározás

Ezzel a modullal lehetőséged lesz termékeid rendszerezésére, a raktármozgás valós idejű követésére, így sosem fognak kellemetlen meglepetések érni. Mindig naprakész leszel árucikkeiddel kapcsolatban! Erre a funkcióra a 21. században már minden vállalkozásnak szüksége van!

mutasd a részleteket
Feladatkezelő

Manapság a munkaszervezés már a legtöbb esetben projektalapon működik, amelyhez feladatok és különböző jogkörökkel ellátható felelősök tartoznak. A zökkenőmentes és gyors munkavégzés így kerül egy karnyújtásnyira! Nincs több elfelejtett feladat, mert a Nexenis lesz az új határidőnaplód.

mutasd a részleteket

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020