fbpx

Feliratkozók

Manapság a marketing fontos jellemzője a személyesség, a partnerekkel való közvetlen kapcsolattartás.

A személyes marketing révén lesz vállalkozásod minden ügyfeled számára egyedi megjelenésű, és a célorientált üzleti tevékenységhez is a kontaktok rendszerezésével fogsz könnyebben eljutni!

Egyedi e-mailek

Az egyedi e-mailek segítségével tudod közvetlenül megszólítani az ügyfeleidet, mellőzve a sokak által használt, de hideg sablonlevelek világát.

Feladat hozzáadása

A Nexenis segít rendszerezni feladatkezelését és időbeosztását. Hozzáadhat a feliratkozókhoz tartozó feladatokat, hogy ne felejtsen el többé semmit.

Jegyzet hozzáadása

Felejtsd el a cetliket és a mindig elveszített papíralapú jegyzeteidet! A jegyzetek funkcióval mindig a megfelelő helyre illesztheted gondolataidat, és nem kell keresgélni.

Egyedi mezők

Különböző kontaktokról további információkat helyezhetsz el a rendszerben, hiszen bizonyos apró részletek akár egy vásárlás megvalósulásáról is dönthetnek, és folyamatosan személyre szabhatóak.

Cimkék

A különböző fogalmak megfelelő rendezéséhez mára elengedhetetlenné vált funkció a weboldalon történő felsorolás (tagek). A címkézés funkció ennek az elvárásnak felel meg, és segít könnyebben eligazodni az óriási adathalmaz közepette.

Listák

A vásárlókkal való megfelelő kapcsolattartás az üzlet kulcsa. Rendszerezd levelezésedet a Nexenissel, készítsd elő küldeményeidet a hírlevéltől a panaszkezelésig, gyakorlatilag bármilyen témával kapcsolatban.

featured

Kontakt hozzárendelése

A tematikus listáidhoz hozzá tudod rendelni kontaktjaidat, gördülékenyebbé téve az azonos tárgykörhöz tartozó csoportos kommunikációt.

Szegmensek

A szegmensek segítségével a különböző tárgykörű kontaktlisták elemeit is képes leszel párosítani, így átláthatóbbá válik az egyébként sokrétű listakezelés is.

Feliratkozó lista

A listáid és szegmenseid feliratkozóinak listáját is megtekintheted, hogy könnyen nyomon tudd ezeket követni és karbantarthasd őket.

Gyors szerkesztés

A lista végén szereplő további gombbal a lista oldalról hajthat végre gyors akciókat, ezzel is időt spórolhatsz magadnak.

Sablonok

Tervezd meg hírleveleidet, kampányaidat, és érd el velük egyszerűen és közvetlenül a felhasználókat, akár automatikus üzenetküldés beállításával is!

Vizuális szerkesztő felület

A sablonokat szerkesztheted egy valós idejű szerkesztőben, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy programozói előismeretek nélkül is könnyen használható legyen.

Exportálható HTML kódok

A vizuális szerkesztőfelületen létrehozott leveleidet exportálhatod HTML kódba és így más felületeken, és rendszerekben is könnyedén importálhatod.

Globális sablonok

Tedd egységessé teljes levelezésedet egy globális sablon létrehozásával. Az egyedi levelektől, az automatikus üzeneteken át, a hírlevelekig mindenhol egységes arculatot képviselhet.

E-mail kiküldők

Rendszeres és alkalmi marketing célú e-maileket kezelheted itt. Létrehozhatsz kampányokat, kiküldheted őket és a kampány végeztével a statisztikákból is levonhatod a tanulságokat.

Adatelemzés

Az A/B teszt során olyan kampányokat hozhatsz létre, amelyeket célorientáltan egy adott kontaktlistának, vagy a kontaktlisták egy szegmensének kívánsz eljuttatni, majd pedig tesztelheted, hogy melyik volt ezek közül a leghatékonyabb.

A Nexenisben egyedülálló módon a hírleveleket külön menüpontban tudja célba juttatni a kontaktlistái alapján, így nem kell majd a hírlevél felületen kerülgeni a kampány leveleket.

A klasszikus e-mail marketing alapját képző kampányleveleket elkészítheted és kiküldheted a Nexenis rendszer segítségével, és a kamány eredményeiről számszerű visszajelzéseket is kapsz.

Automatizmusok

Az online marketing trendek egyyre inkább az automatizmusok irányába tartanak. Ne maradj ki te se! Spórolj időt és pénzt az automatizációval.

Folyamatok tervezése

Láncokat alakíthatsz ki, amelyek során az e-mailek kezelése egyszerűbbé válik: tag-eket és jegyzeteket tűzhetsz levelekhez, de akár az automatikus törlési funkciót is beállíthatod.

Logikai műveletek

Az automatizmusok építése közben logikai kapcsok széles választékát kínáljuk. Ütemezhetsz "ha" típusú logikai kapcsolatot, idő alapú kapcsolókat és kattintás alapú kapcsoslókat is.

Egyszerű szerkesztő felület

Az e-mail sablonokhoz hasonlóan az automatizmusok kialakítása is egy intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amelyel az automatizmus építés nem csak hasznossá, hanem élvezetessé is válik.

Változatos trigerek

Az automatizmus láncok indítását végző trigerek tekintetében válogathat akció és idő központúak között is.

További moduljaink

A Nexenis ERP moduljait itt tekintheti meg.

Eladás és beszerzés

Rend a lelke mindennek, különösen ha számlákról van szó. Rendszerezd és csoportosítsd kiadásaidat, tekintsd át a kiadásaid struktúráját! Minden üzleti terv különbözik, de rendszerünk minden esetben megkönnyíti azon mérőszámok kialakítását, amelyekkel egyszerűen mérheted vállalkozásod sikerességét.

mutasd a részleteket
Termékek és raktározás

Ezzel a modullal lehetőséged lesz termékeid rendszerezésére, a raktármozgás valós idejű követésére, így sosem fognak kellemetlen meglepetések érni. Mindig naprakész leszel árucikkeiddel kapcsolatban! Erre a funkcióra a 21. században már minden vállalkozásnak szüksége van!

mutasd a részleteket
Feladatkezelő

Manapság a munkaszervezés már a legtöbb esetben projektalapon működik, amelyhez feladatok és különböző jogkörökkel ellátható felelősök tartoznak. A zökkenőmentes és gyors munkavégzés így kerül egy karnyújtásnyira! Nincs több elfelejtett feladat, mert a Nexenis lesz az új határidőnaplód.

mutasd a részleteket
HR

Egy vállalkozás legnagyobb erőforrása az alkalmazottak lelkesedése, energiája és ideje. Ezért is fontos, hogy ezek megfelelően legyenek beosztva. Rendszerünkkel az ezeket összesítő kimutatásokon keresztül egyszerűen követhetővé válnak a szabadságolások és az elvégzett munka mennyisége.

mutasd a részleteket

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020