fbpx

Mi az a Nexenis?

A Nexenis egy online vállaltirányítási rendszer, amelynek lényege, hogy egy weboldalon keresztül bárhol és bármikor átlátod a teljes vállalkozásodat marketingtől a számlázásig.

Hol kaphatok segítséget?

A support@nexenis.com e-mail címen bármikor elérhetsz minket és munkanapokon 8-tól 4-ig, de a honlapunkon és a youtube csatornánkon is igyekszünk minden olyan információt közzétenni, amelyre szükségetek lehet.

Miben segít a Nexenis?

Az általános üzletviteli kérdéseidben, adminisztratív terheid csökkentésében, és a marketing tevékenységeidben is.

Hogyan kezelik az adataimat?

Az adataidhoz csak te férsz hozzá, saját privát adatbázisodon keresztül. Sem a többi felhasználó, sem a fejlesztők nem férnek hozzá, így kizárólag te rendelkezel a titkaid felett.

Honnan tudok tájékozódni a Nexenissel kapcsolatban?

Hivatalosan tájékoztatást itt a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon olvashatsz, kérjük ezek alapján tájékozódj. Ha valamelyik kérdésedre nem találsz itt választ, kérdezz minket az support@nexenis.com-on.

Hogyan tudok létrehozni fiókot?

A saját Nexenis környezetedet ezen az oldalon tudod létrehozni. Ehhez nincs szükséged másra, mint egy url névre, egy e-mail címre és a vállalkozásod alapvető adataira. Url névként célszerű ehhez a vállalkozásod nevét választani ékezetek nélkül (pl.:mintakft) így lesz a címed mintakft.nexenis.hu. A fiók létrehozása ingyenes és mindenki számára biztosítunk 14 nap ingyenes próbaidőt.

Mi a különbség a próbaidő és a végleges verzió közt?

A próbaverzióban az összes modulhoz hozzáférsz, azonban néhány funkció korlátozva van, például nem tudsz végleges számlákat kiállítani és elküldeni. Ebben a környezetben 14 napig szabadon, akár minta adatokkal próbálgathatod a rendszer funkcionalitását.

Hogyan vásárolhatom meg a Nexenist?

A Nexenis értékesítése 2021. január 1-én indul. Innentől fogva lehet majd különböző csomagokra. Egy csomag általában egy-egy menüpontnak felel meg egy modulon belül. Így magadnak állíthatod össze a rendszert, és nem fizetsz semmiért, amit nem használsz, mégis megkapsz mindent, amire szükséged van.

Hogyan tudok belépni a Nexenisbe?

A Nexenisbe az egyedi URL-eden keresztül tudsz belépni. Meg kell adnod az e-mail címed és a jelszavad, amelyeket az első bejelentkezéskor megadtál.

Funkciók használata

A különböző funkciók használatáról bemutatóvideókat találhatsz meg a youtube csatornánkon, ezeket érdemes megtekinteni a kérdések tisztázásához. 

Kinek ajánljuk a Nexenist?

A Nexenist alapvetően kis- és középvállalatok számára fejlesztettük ki. Ajánljuk olyannak is, akinek ez az első rendszere mert őt az egyszerű kezelés támogatja, hogy beletanuljon az ERP-k világába, de azoknak is akik már használtak más rendszereket, mert ők kihasználják a Nexenisben rejlő szabadságot, például az egyedi mezőkön keresztül.

Milyen profilú cégeknek szól a Nexenis?

Mi nem szeretnénk senkit sem előnyben sem hátrányban részesíteni, egy kis testreszabás után a gyártóktól a szolgáltatókig mindenki használhatja.

Kapcsolódó tartalmak

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020