fbpx

Tovább folytatódik a Raktározó Kft-t bemutató sorozatunkat, ezúttal a feladatkezelő modult használatát mutatjuk be.

A Raktározó Kft. szerteágazó tevékenységére való tekintettel nehéz figyelemmel követni az összes teendőt és a felhalmozódott feladatokat. Ennek megkönnyebbítése érdekében játszik kulcsszerepet a Nexenis feladatkezelője.

A hangszerek

A hangszerértékesítésnél már felhasználják a marketing modulban rejlő lehetőségeket, és ennek okán használják fel a feladatkezelőt. Például sok vásárló bejön érdeklődni egy-egy hangszer iránt és később további tájékoztatást kell számára nyújtani, akár e-mailben akár személyesen. Ezeket a tájékoztatásokat feljegyzik és így minden vevő érdeklődését ki tudják elégíteni és nem felejtik el. Ez sokat segít a vevők megtartásában, így kevesebb az elvesztett vevő

Feladatkezelő a szervizelésben

Emellett a hangszerek szervizelésében is segítséget nyújt. A feladatkezelőben ugyanis létrehozták a szerviz projektet, amihez a hangszerjavítással foglalkozó kollégák férnek hozzá. Az itt lévő feladatokat a recepción dolgozó kolléga hozza létre, elnevezi a problémát, hozzárendeli a leírást, amit az ügyfél vázol számára, a különböző fontos információkat rögzíti, megadja a határidőt, ha van és ha megvan az eredeti számla akkor ezt is rögzíti. Ezeken felül természetesen a vásárló adatait is rögzíti és ezt is csatolja a kártyához.

A szerelőcsapat vezetője

Itt következik a szerelőcsapat vezetője, aki kijelöli a feladat felelősét, esetleg a hozzászólásokban további instrukciókat ad a feladattal kapcsolatban. Ő felelős azért, hogy minden időben és pontosan elkészüljön, de nincs nehéz dolga, ugyanis a projekt tábla nézetén átlátja, hogy mely feladatok melyik stádiumban vannak és mikor esedékes befejezésük.

A szerelőcsapat

Ugyan ez a tábla nézet könnyíti meg a szerelők dolgát is, akik a táblán látható feladatok közül kiszűrhetik csak a sajátjaikat, vagy azokat, amik a héten esedékesek. Ezek alapján kiválasztják, hogy melyik feladatot végzik el és erre kattintva megtekinthetik a korábban megadott adatokat, valamint felteheti esetleges kérdéseit, hozzászólások formájában, és ezekre ugyan itt a választ is megkaphatja. A folyamat előrehaladtával válthatnak a különböző feladat státuszok között, hogy nyomon követhető legyen a haladás a felettesek számára.

Kézműves csomagok

A kézműves csomagok összeszerelése is kiváló szervezettséget igényel, így ehhez is saját projektet hozunk létre.

Ennek a projektnek a kártyáit az egyes megrendelések alkotják, amelyeket ki kell elégíteni. A különböző felelősöket a részlegvezető jelöli ki, és hozzájuk rendeli az egy-egy rendelés kielégítéséhez szükséges részletes leírásokat, így a dolgozók pontosan kivitelezni tudják azokat. Ebben az esetben az elvégzendő, folyamatban és elvégzett kategóriák mellett rögzítésre került egy postázandó státusz is, hogy ezt is bele tudják számolni a teljesítési határidőbe. És ezzel együtt is időben kivitelezhessék a szállítást.

Összefoglalás

Így könnyíti meg a feladatkezelő a Raktározó Kft. tevékenységét és tette átláthatóbbá, kiszámíthatóbbá a működést. Próbáljátok ki ti is a Nexenist és lépjetek át velünk a következő generációba!

Kapcsolódó tartalmak

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020