fbpx

Van egy álmunk…

Megjelent: 2020.09.24. | Kategória: Nexenis

Magyar vállalkozásként hiába szeretnénk a marketing- és általános ügyviteli tevékenységünket gördülékenyen és hatékonyan megszervezni, nap mint nap tapasztaljuk, hogy a legtöbb vállalatirányítási és marketing rendszer vagy módszertan nagyvállalatokra optimalizált.

Nem vagyunk egyedül, akik falakba ütköznek, amikor egyszerre maradnának a realitás talaján, és képviselnék közben a modern menedzseri szemléletet is.

Az újszerű és klasszikus módszerek mentén szeretnénk olyan lehetőségeket megvizsgálni, amelyek segítenek a hozzánk hasonló magyar kis- és középvállalkozói (KKV) szektor tagjainak abban, hogy a menedzsment kultúra tovább fejlődjön, és minél több tudatos és szakmailag képzett vállalatvezető vigye sikerre cégét.

Itt az ideje, hogy a 21. század információs társadalmában kihasználjuk az informatika által kínált lehetőségeket, és minél több adatot kövessünk nyomon, hogy értékes információkhoz juthassunk, amelyekkel versenytársaink elé juthatunk. Nem utolsó sorban mindezt egyszerűen, verejtékcseppek nélkül és bankszámlánkat kímélő áron!

Miről írunk?

Elhatároztuk, hogy a vállalkozásokban mindennap előkerülő témákat több oldalról körbejárjuk. Foglalkozunk olyan marketing kérdésekkel, mint például az e-mail marketing, e-mail automatizáció, weboldalak interaktivitása formok és landing oldalak alkalmazásával, később pedig a feladatkezelők és a projektmenedzsment szoftverek előnyeit is megvizsgáljuk. Természetesen írunk majd a bevételeinket jelentő számlák elkészítésének lelkivilágáról is, hiszen az adóhatóság felé történő adatszolgáltatási kötelezettség közelmúltbeli-, és hamarosan esedékes további változásai is számtalan témát felvetnek.

Elmélkedünk majd a pro forma számlákról és megrendelésekről (minél több, annál jobb). Olyan technikai megközelítésekről is tervezünk szót ejteni, mint a számkörök.

Reméljük, te is velünk tartasz az úton, és egy olyan közösséget alakíthatunk, akik értően és színvonalasan alakítják vállalkozásukat.

Kapcsolódó tartalmak

Lépj át velünk a következő generációba!

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020