fbpx

Mi az a Nexenis?

A Nexenis neve a Next Generation Enterprise Information System rövidítéseként jött létre, amely szabad fordításban: Újgenerációs Vállalati Információs Rendszer.

A Nexenis tehát egy online vállalatirányítási rendszer, más néven ERP szoftver, amely segít a teljes üzletmenetet digitalizálni, a marketing levelektől a raktárkezelésen át a számlázásig mindent egy helyen végezhetsz.

Mik a céljaink?

A Nexenis célja, hogy a magyar KKV-k menedzserkultúrájának fejlődését szolgálja. Mindehhez felhasználjuk a legújabb technikákat és a már jól bevált módszertanokat is.

Egyaránt szeretnénk hozzájárulni felhasználóink mindennapi üzletviteléhez és hosszú távú növekedéséhez, mivel abban hiszünk, hogy bár a profit is fontos, de a hosszú távú eredményesség és a stabil működés a lényeg.

Mi a víziónk?

Itt az ideje, hogy a 21. század információs társadalmában kihasználjuk az informatika által kínált lehetőségeket és minél több adatot kövessünk nyomon, hogy értékes információkhoz juthassunk, amelyeket felhasználva versenytársaink elé kerülhetünk. Nem utolsó sorban mindezt egyszerűen és a bankszámlát kímélő áron. 

Ki csinálja a Nexenist?

A Nexenis megálmodója és fejlesztője egy magyar KKV alkalmazásában álló fiatalos fejlesztőcsapat. Vannak köztünk szoftverfejlesztők és közgadaságtani háttérrel rendelkezők, valamint olyan is, aki mindkét területen jártas.

Lépj át velünk a következő generációba!

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020