fbpx

Termékek

A termékeidnek adatlapokat készíthetsz, amely minden fontos tudnivalót tartalmazhat, a mennyiségtől a kapcsolódó bizonylatokig bezárólag. Ez megkönnyítheti a rendszerezésüket pénzügyi és készletgazdálkodási szempontból egyaránt.

featured

Adatlap

Itt tekintheted meg termék adataidat, az aktuális mennyiséget, nevet és egyéb alapvető információkat, amelyek fontosak lehetnek.

Egyedi mezők

Nem hiszünk abban, hogy mi találjuk ki mely adatok fontosak számodra, ezért egyszerűen hozzáadhatsz saját adatokat a termékeidről.

Kapcsolódó számlák

Megtekintheted azt, hogy mely számlákon szerepelt a termék, milyen egységáron, milyen összértékben. Ezzel gyors áttekintést kaphatsz a termék értékesítéséről.

Megjegyzések

A Nexenisben megjegyzéseket fűzhetsz termékeidhez, és végleg elfelejtheted a cetliket, jegyzettömböket, így mindent megtalálsz a rendszerben.

Árumozgatás

A készletek követése kulcsfontosságú a vállalkozás életében. Kövesd az árubeérkezéseket, árukiadásokat és tervezd meg beszerzéseidet. Ezáltal csökkentheted a készletekben lekötött pénzmennyiséget.

Árukiadás

Itt kezelheted az árukiadásokat, hogy követni tudd a készletek aktuális állását, valamint, hogy kinek, mikor, melyik termékeket adták ki a raktárból.

Árubeérkezés

Nem csak a termék kiadását, hanem az árubeérkezéseket is dokumentálhatod a Nexenisben, így kaphatsz pontos képet készleteidről .

Automatikus mozgatások

Hogy még egyszerűbbé tegyük a raktárkezelést, ezért a számlákon szereplő tételekkel kapcsolatos műveleteket automatikusan elvégezzük. A kimenő számlák tételeit levonjuk a készletértékből, a bejövőkét hozzáadjuk.

Termékcsoportok

A termékeidből termékcsoportokat hozhatsz létre, valamilyen közös tulajdonság alapján. 
Ez megkönnyítheti a rendszerezésüket pénzügyi és készletgazdálkodási szempontból egyaránt.

Termékek

Megtekintheted a termékcsoporthoz tartozó termékek listáját, a termékcsoporthoz adásuk idejét és a hozzáadó személyét is. A lista elemre kattintva a termék adatlapra is navigálhatsz.

Számlák

Ezen a felületen megtekinthetsz minden olyan számlát, amin a termékcsoportba tartozó bármely termék szerepel. Megtekintheted a számla összegét és a létrehozás dátumát, és megtekintheted magát a számlát is.

Megjegyzések

Termékcsoportjaidhoz is fűzhetsz megjegyzéseket, hogy minden szinten helyén tárolhasd a kapcsolódó gondolatait és ne kelljen keresgélni.

Árazás​

A gazdasági tevékenység egyik legnehezebb kérdése az árazás. Sok kérdést vet fel, amelyekre sokszor nem is könnyű válaszolni. A Nexenis segítségével egyszerűen és gyorsan alakíthatod árlistáidat és adhatsz meg kedvezményeket.

Árlista

A termékek árait termékkategóriák szerint csoportosítva tekintheted meg, ezt akár az ügyfeleidnek is egyszerűen megmutathatod.

Kedvezmények

Hozz létre mennyiségi és minőségi kedvezményeket, és rendeld ezeket időszakokhoz, vagy partnerekhez.

További moduljaink

A Nexenis ERP moduljainak rövid bemutatása:

Eladás és Beszerzés

Rend a lelke mindennek, különösen ha számlákról van szó. Rendszerezd és csoportosítsd kiadásaidat, tekintsd át a kiadásaid struktúráját! Minden üzleti terv különbözik, de rendszerünk minden esetben megkönnyíti azon mérőszámok kialakítását, amelyekkel egyszerűen mérheted vállalkozásod sikerességét.

mutasd a részleteket
Marketing

A piacon való megjelenés, önpozicionálás és az ahhoz való alkalmazkodás minden vállalkozás számára döntő jelentőségű. Ezért fontos, hogy ezek a döntések megfelelő eszközökkel legyenek előkészítve és vásárlóid pontosan azt az élményt kapják, amelyet eredetileg elképzeltél a termék megalkotásakor.

mutasd a részleteket
HR

Egy vállalkozás legnagyobb erőforrása az alkalmazottak lelkesedése, energiája és ideje. Ezért is fontos, hogy ezek megfelelően legyenek beosztva. Rendszerünkkel az ezeket összesítő kimutatásokon keresztül egyszerűen követhetővé válnak a szabadságolások és az elvégzett munka mennyisége.

mutasd a részleteket
Feladatkezelő

Manapság a munkaszervezés már a legtöbb esetben projektalapon működik, amelyhez feladatok és különböző jogkörökkel ellátható felelősök tartoznak. A zökkenőmentes és gyors munkavégzés így kerül egy karnyújtásnyira! Nincs több elfelejtett feladat, mert a Nexenis lesz az új határidőnaplód.

mutasd a részleteket

© Nexenis – Vidal Next Kft., 2020